uppdatering

Hejsan kära läsare!
Igår kom jag och sambon hem från en vecka på Rhodos. Resan har varit super, sol och varmt alla dagar, dock lite blåsigt de sista dagarna. Vi har tittat på allt man kan se på ön och solat och badat i medelhavet. Väldigt nice har de varit. Före detta var jag hemma på Åland i nästan en vecka oxå, spenderade en dag med min syster i hennes skola, träffade vänner och släkt.

Väl hemma ligger jag efter med allt vad hus och hem har att erbjuda: balkongen är i samma stadie som den var när jag senast lade upp bilder (men jag har nu satt frön i blöt så i morgon skall här sås, och idag skall jag köpa krukor), fönstren är lika otvättade, golvet äckligt, ren tvätt i högar som skall in i garderober, smutsig tvätt som skall tvättas (gärna innan jag åker till USA på måndag) osv.
Men det är bara att gilla läget, jag är ju iaf. ledig och inte har jag något bättre för mig heller då alla andra är upptagna på sina håll.

Dagens "to do"-schema innehåller: köpa krukor, packa ur resväskan, boka tvätt tid (gjort!), handla mat, fixa sommarjobb.

Om en vecka bär det av till USA på exkursion, ska bli riktigt spännande. Vi kommer att befinna oss i Arizona den största delen av resan, med en liten avstickare till Las Vegas. Lite läskigt med skallerormar, men jag ska nog klara det. 20 dagar kommer resan vara, så jag kommer hem igen lördagen den 25 maj. Vet inte alls vad jag ska ha med mig för kläder å prylar.. vad behöver man om man ska spendera 20 dagar i öknen typ? har iaf. fått låna Ericas ryggsäck, så när jag väl kommit på vad jag ska ha med har jag något att packa i åtminstone.

Nu ska jag ta tag i dagens göranden, ska reda upp lite här hemma först, sen handla och söka jobb.

Oh, förresten så är det ju valborg på onsdag, mycket skojsigt! Skall firas på diverse oklara sätt, men har iaf. bokat (och fixat biljett till) Champagnegalopp!! det roligaste man kan göra en valborg. Man festar på nationen, och sprutar champagne på varandra och sig själv. Hysteriskt skojigt.

Ha det bra i de vackra vårvädret, vet inte om jag skriver mer denna vecka, men ska försöka få in någon bild när jag planterat klart i morgon!

(om ni vill följa min USA trip kan ni kolla in min resedagbok http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=196987&section=undefined , de flesta har jag lagt till i en mejlinglista, men om du inte får mejl om när jag skriver i dagboken, så säg till så lägger jag till dig)
Allmänt | | Kommentera |
Upp