Dammigt här..

Håhå, det är tur att jag inte tjänar några pengar på bloggen, då hade jag varit fattig nu..

Vad har hänt sedan sist.. Jaa, jag har firat Oskars systrar, den ena tog studenten och den andra fyllde 30 år! Jag har firat min egen systers examen.


Jag har jobbat, och pysslat med balkongen, småpyssel och ett annat lite projekt.. Bilder nedan. Mitt andra projekt göra jag nog inte om!

I helgen är det dags för mitt projekts stora event, och i och med det är det nästan slut med jobbandet. Skönt på många sätt, nu vill jag ha ledigt! Det är ju värsta chocken att jobba som man gör efter att man har levt studentliv med 2hs föreläsningar 3 gånger i veckan...

Jag skrev tidigare om ett födelsedagsprojekt, och det var en scrapbook-isch till min moster med bilder från London-resan med henne, mig och mamma. Här kommer lite bilder.







Jag har lämnat lite tomma blad så att moster ska kunna fylla i tankar elelr lägga in minnen.


Ja, det projekt jag började med, och som verkade lätt för en oerfaren sömmerska, var att sy en väska till trädgårdssaker av vaxduk.. Det var sååå lätt enligt beskrivningen i Dröm hem och trädgård. Men sjutton vad knepigt det var! Jag hade nog inte rätt: tyg, tråd, nål, pressarfot osv..

Oh well, så här blev den


Ja, å så måste lite obligatoriska balkong och blombilder laddas upp!




Har äntligen fått min balkonghylla, sydde ett litet draperi till nedersta planet för att dölja jordsäcka, krukor och annat skräp.



Och nu lite fina blombilder, tagna hemma hos mamma och pappa på systers examen.





Glad midsommar på er om jag inte bloggar innan dess!

Blandat | | Kommentera |
Upp