Blandad kompott

Åker av och an Uppsala/Åland nu, kom i söndags, åker på torsdag.. Å så håller jag på! Men det är nice. Jag får det bästa av två ställen. Helgen på Åland är fullspäckad: 30års kalas, kusins karonka (jag ska dit å fotografera tänkte jag), öppning av Labelleds nya lokaler i stan, kanske lite häng med kär "svägerska". Och så vidare! Greit!

Mitt senaste ålandsbesök blev lite längre, och innehöll allt från tulpaner till fastlagsbullar och mysiga barnmönster.. Ni får se själva!



Jag fick använda min Aalto vas för första gången i år, underbart! Och de härliga fägerna på bordet bara skrek vår. =) I like! Tack gulle för fina tulpaner!

 

Jag tog mig i kragen och bakade fastlagsbullar, sen gjorde jag och O egna, han med sylt i, och jag med massor av mandelmassa. Han har även piffat sin bulle själv, med klart mer florsocker än min.

 

När O hämtade mig från båten åkte vi via Degersand, där var det öppet vatten och ljuvligt väder. Några dagar senare, när jag pluggade, åkte O med svåger ut och paddlade därifrån.

 

 

Hälsade på Os syster m.fam. och hon sydde klänning åt dottern i detta underbara tyg.. Jag har en plan på pyssel som jag ska försöka göra med inspiration från tyget.

 

 

 

Ha en fin dag allihopa,
jag ska nu ta tag i lite hushållsysslor som blir klart eftersatt när man flackar runt. <3

Blandat | | 2 kommentarer |
Upp