Internetfrånvaro..

Goddag!
Länge sedan sist, men sommaren är fylld med aktiviteter så inte mycket tid spenderas vid datorn.. Vilket säkert vissa har märkt på min bristande kommunikation.
Har nu haft en vecka ledigt, och påbörjat min sista lediga vecka. Den 24 augusti börjar jag jobba som lågstadielärare/assistent. Pappa ska ut och segla i ca 2,5 veckor och jag ska vikariera hans vikarie, typ.. =) Sedan åker jag tillbaka till Lund så fort jag kan.

Har börjat läsa, nej det kanske är fel, har snart läst klart serien av Stephenie Meyer - Twighlight - ni vet! Är inne på den tredjeboken: "Ljudet av ditt hjärta" eller "Eclips" på org.språk. Jag är helt uppslukad av dem! Erica hade rätt... Har sträckläst böckerna. Det är så härligt när man blir så uppslukad, att man inte kan lägga ner boken och att man har den i huvudet hela tiden. Man släpper aldrig riktigt historien under de stunder man inte läser.

Skulle ta mig iväg och träna igår, vad händer. Gymmet är stängt! Åland är skit i många avseenden, men underbart på andra sätt. Ska försöka komma mig iväg idag i stället, men tränade igår ändå, lite här hemma, och har faktiskt träningsvärk idag! Hehe.

Känns tungt att veta att sommaren snart är slut, hösten väntar med blandade känslor. Ska bli härligt att få komma hem till min katt och min kära kombo. Men det är så klart otroligt tungt att behöva lämna O, vet inte hur jag ska orka vara utan honom så länge och så mycket...

Nej, nu ska jag läsa lite och sedan röja i köket och käka lite lunch. Sen ska jag nog träna!
Allmänt | | En kommentar |
Upp