Liten kort uppdatering, med bilder!

Ojoj, vad dålig jag varit med bloggandet.. Men bloggar desto mer från jobbet: www.skunaufprojekt.blogg.se!

Lägger bara upp lite bilder idag, alla hjärtans dag var mysigt, har varit på bokrea på Åland och en sväng till sthlm för lite shopping.. Annars är det bara jobb jobb jobb, men det är skoj!! Ja just det ja, har hunnit med sushi en kväll på indigo med Bodil och 70-talsfest med jobbet.

Mina orkidéer gillar att vi går mot ljusare tider, min venussko har äntligen(!!!!!) fått nya knoppar på gång! En annan orkidé är även den på g med knoppar. Och så har jag en omblommande brudorkidé. Bilder på dem kommer senare..



Alla hjärtansmiddagen bestod av lamminnerfilé, fransk potatisgratäng och svampsås/stuvning. Nedan ser ni desserten, hallon/blåbärsmousse.



Bokreafynden nedan:

Paulos parträning är grymt bra! Och Vintermat hade jag kikat efter lite förut och råkade springa över. Vinboken funkar lite som en tipsbok, drick detta vita vin typ! Fanns dessutom en hel del av dem på Alko! Mycket trevligt! Kan tilläggas att jag fick en bok om väskor av mamma som hon köpt på rean, och den var underbar!! Jag har läst den pärm till pärm, och bläddrar gärna i den många gånger om. Tack mamma!



En kväll, tror det var lördagen innan alla hjärtans så åkte O och jag med vänner till oss ut till en stuga där Bodil lagade mumsig mat (som vanligt), vi badade bastu, drack vin och såg på OS. Det var otroligt vackert väder, kallt men ganska klart, där kom bilden ovan ifrån.



Jag redo för 70-talsfest!


O och jag på festen, måste sedan avsluta med en fantastisk bild på O...


Jag tror han är född på fel årtionde, ja tom. fel århundrade. Han vann dessutom kvällens bästa manliga utklädnad!

Hej på er så länge!

Blandat | | 2 kommentarer |
Upp