julen

Varje år letar jag efter den perfekta glöggmuggen, jag har fortfarande inte hittat den.. Men idag (när jag har en massa skolarbete) tog jag mig tid att googla runt och se vad jag kunde hitta. Utbudet är dåligt! Men jag har hittat två möjliga kandidater: Höganäs har en gammal serie som heter Savoy, och där finns en super fin glöggmugg i vitlasering. Kruxet; jag har hittat en till salu på tradera. En enda sketen kopp! De blir inte mycket till glöggkalas, så om ni råkar springa över, säg så där en 10 st. av dessa, säg till mig!



så här ser den iaf ut!

Mitt andra alternativ är av lite enklare slag, nämligen Iittalas serie Taika, där finns espressomuggar som skulle kunna funka som glöggmugg. Jag och sambon fick av min mormor varsin stor mugg in denna serie i julklapp sist, och jag kompletterade med skålar när jag var på Höganäs Fabriksbutik i somras.



jag tycker att dom är supermysiga! men frågan är om dom är för små till glögg? hittills har vi druckit glögg i vanliga stora muggar.. vi gillar glögg!

Måste visa bild på muggarna och skålarna sambon och jag har oxå! I love them!
 
 

Var inne på IKEAs hemsida och tittade på allt deras julpynt å sånt.. känner hur det kliar i fingrarna! jag vill ha jul, vill ha en gran här oxå, men katten kanske river ner den..

Hej på er!
Allmänt | | 9 kommentarer |
Upp