Sommartorka, fast nu har det faktiskt regnat lite de senaste dagarna..

Hej bloggen och ni tappra bloggläsare!

Jag försökte ladda upp lite bilder från sommaren, men det misslyckades fullständigt.. I hate trådlöst internet! Ge mig 100mbt i väggen please!! (Uppdat. 22.12, jag har lyckats ladda upp någon bild...)!

I början på juli åkte jag och familjen till Budapest för att fira pappas 60årsdag, och vilken bra resa det var! Otroligt vacker stad, god öl och jag shoppade gryma kläder på rean... =)



Jaja, på fredag om knappt två veckor åker jag och sambon till Gotland för semester, ska bli skojigt. Vi bilar dit och har hotel bokat! Sambons kajak lär vara surrad på bilens tak och en massa böcker packade i min väska..

Bil ja, jo jag och sambon har gått och köpt oss en ny fin bil. Tog ett lån, så nu är vi garanterat tillsammans i 4 år och 10 månader till =) hehe... Det fina åket är en Nissan Qashqai! Gillart!

Har haft besök av Alex, Sara och Jenny "från Lund", dvs sthlm och Kristianstad i helgen, det var så nice! I love my gals! Vi drack en massa vin, pratade skit och viktiga saker, spela minigolf, dansade på stadshotellet, åt korv med bröd från "riktiga Rökka", myste en hel dag i soffan med filmer och var på Vikingamarknad. Grym helg helt enkelt!



I höst blir det distansstudier från Åland, ska äntligen ta tag i mitt liv och bli klar med min kandidat..

Det känns roligt när man börjar få bröllopsinbjudningar tycker jag, då har man nått en viss ålder.. Är bjuden på två bröllop i september, och fler lär det väl bli. Kanske inte detta år men jag har på känn att vissa vänner nog går i giftastankar. Hur jag ska hålla mig från tårar när Alex och Robban gifter sig, det vet jag inte.. Troligen kommer jag att misslyckas. Helt och hållet! =)

Nej hör ni, bättre lycka med bilderna en annan dag!

God fortsättnig på sommaren!
Blandat | | En kommentar |
Upp