Ofrivilligt ansiktslyft..

Hej på er!

Efter att jag för ett tag sedan chabblat bort min snygga blogg, är den nu åter aningen stilig.. Mitt lilla misstag skedde då jag jobbade med min nya företagsblogg: www.karinlindbomdesign.blogg.se. Jag skulle göra den nya bloggen snygg genom att kopiera denna bloggs mall, och sedan bara byta ut bilderna.. Men i stället kopierade jag in den nyas basformat i denna bloggs mall. Suck vad arg jag blev! Men nu har jag piffat till denna lite iaf igen.



Länge sedan sist, detta beror såklart på att all min lediga tid ägnats åt nya projektet, dvs. mitt eget företag Karin Design. Det hela började med att jag köpte en bok om pärlor på bokrean på Åland, och köpte lite pärlor. Efter ett par örhängen föddes idéen om att kunna sälja smyckena, så sagt och gjort så gick jag på en timmes vägledning för eget företagande och lämnade sedan in papprena för registrering. Nu finns det 20 olika smycken, en fb sida och en blogg. Jag har fått mitt namn registrerat och ett konto till företaget. Allt detta har alltså tagit knappt en månad.. =) Sportlov gör en effektiv. Kul är det, men lite dyrt än så länge! SÅ börja köp för gudsskull!!!

Annars då?

Ja, bokrea har jag varit på. Både på åland och i sthlm. Fyndade lite smått och gott!





Jag har även roat mig med att baka fastlagsbullar! =) Mums! Finns det nått godare än hemlagade fastlagsbullar? Tror inte det..





Den ena med sylt, och den andra (riktiga) med massor av mandelmassa! Mumma!!!

Ha det bra hörni, jag ska ta tag i lite rättande som inte blivit gjort under lovet!

Allmänt | | En kommentar |
Upp