mitt nya liv: möten!

Jag var i Kristianstad i helgen och umgicks med mina vänner som jag lärde känna när jag först flyttade ner till Lund. En av dem är nu förlovad, bor i Sthlm och har arbete, en annan bor i Kristianstad, äger lägenhet och har jobb, sen var det Jenny som jag skrev uppsatsen med och så jag (vi saknade dock en av de ursprungliga tjejerna).
Vi har det alltid så roligt när vi ses, vi gillar alla god mat och vin! =D Att vi sedan är partydjur allihopa, tja.. det resluterar i en himla massa vin, och drinkar! Det som är härligt när vi ses är att allt är som det brukar, vi pratar om allt: skit, politiska händelser, ledsamheter och killar. Ja allt möjlight helt enkelt. Sedan är vi väldigt olika personligheter så det brukar alltid bli väldigt intressanta diskussioner framåt tredje vinglaset!

Annat nytt, tja uppsatsen är inlämnad, opponerad på och godkännd! så skönt att det är över, men jag saknar att sitta och hänga med Jenny alla dagar, nu måste vi ju bestämma att vi ska ses..
Jag bokade idag flygbiljetter till Kiruna, så jag åker om en vecka exakt, kommer sedan hem igen på fredagen. Jag skall hälsa på min barndomsvän Sara som bor där uppe nu! Och jag skall lära mig åka snowboard!!! hehe, får uppdatera senare hur det har gått!
På lördag skall jag och sambon på 30års kalas till hans syster, det skall bli riktigt roligt. Jag tycker så bra om hans syskon, det är skönt att ha lite "familj" i närheten iaf.
Ny kurs har börjat, jag läser en a-kurs i samhällsgeografi. Skönt med a-kurs.. det är lätt och basic. Men innehållet är intressant.
Idag köpte jag en väska, en svart läderväska som jag kan ha mycket papper och mappar i samt min nya dator! Den blir perfekt till mitt politiska arbete i Byggnadsnämnden, oh, ja just det. skall skriva hur det första mötet var! Man får mycket papper som skall läsas och då har min nuvarande handväska inte riktigt haft plats, men denna nya blir perfekt.

Ja, byggnadsnämnden! Det var intressant, först hade vi gruppmöte med sossarna på tisdagen. Där gick vi igenom allt som skulle tas upp och alla sa vad man tyckte om saker och ting, sedan kom vi överräns om den linje vi skulle gå på på nämnden. Sedan var det då torsdag och dags för nämnd. Då träffade vi först vänstern en stund för att se om vi kunde hitta gemensamma hållningspunkter, sedan var det dags för det riktiga mötet. Det var ett långt möte, från 17-21.15 satt vi där. Jag gäspade på slutet, inte av ointresse utan helt enkelt för att jag var helt slut (kanske lite syrebrist också). Men mötet i sig var riktigt intressant, vi fick dragningar av tjänstemännen och det var intressant att se hur besluten togs och diskussionerna gick. Men däremot kan jag inte sitta så länge utan att göra nått med fringrarna, vilket resluterade i att mina nagelband var helt förstörda, måste hitta något jag kan sitta och pilla lite med under tiden.. Funderade på sinnitarra, man kan sitta och göra små figurer med den. Någon föreslog att jag skulle rita, eller skriva lite.. men det tycker jag att ser lite ointresserat ut.. Det kanske leka med sinnitarran också gör.. hmm.. måste klura lite på detta!

Mjaha, om jag skulle göra lite skolarbete då kanske!
Hej så länge!
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp